Det va det!

Vill bara säga först, Emil som vart sjuk på lördagens täv å va jäkligt rasslig, har återhämtat sej å mår nu bra. Fan Emil det va inte många minuter du fiska  men hade bra med fisk i lådan,synd men du tar dom säkert nästa år. JAHA nu har vi gjort det här!!!!!!!!. Flöt väl på bra, en fades,men det tor jag va enda gången,vi ska se till att det finns 4 rader där man kan skriva vikten, en för varje fiskare,å inte som idag en rad. Då ser man ju att bara en siffra å inte 4 som ska plussas i lagtäv,därav felet, SORRY. Har fått många sms å meil som är nöjda, kul. Skickar pinnen vidare till nästa arr ,å önskar dom lycka till, å är det något vi kan hjälpa till med ang tips ring mej BJÖRNEE! Måste oxo tacka all som hjälpt till, utan er hade det aldrig gått! JÄVLAR SNART BLIR DET PARTY!!!!!!!!!!       HA_HA UPPFANN ETT NYTT ORD     OXO    KRAM. Om inte förr så syns vi i (KANSKE) SUNDSVALL,men i JÄMTLAND! BJÖRNEE!

JAHA!

DET ÄR DAGS NU!!!! Tror vi har allt under kontroll. !15 man på startplatsen hela dan,skottat snö burit å bökat! Är på väg tillbaks till hotellet, era kort ska lämmnas ut å så ska ni kramas om så ni känner er  så innehelvete välkommna till oss, för vi har fan längtat efter er i ett år! Glöm inte att sminka er tv4 är på plats. KRAM SYNS IMORGON!

Nära

Ha-Ha har laddat min lur 2 ggr idag! Känns att spänningen är på topp!  Totte kul läsning ang SM- vinnarna! Fan Jörgen du hade ju chans på en 3;a, men ni är ju snart tillsammans nära en 1. Kram!

Startkort

Fredag på Welcom hotel kommer vi att finnas i receptionen å dela ut korten, men se till att eran distrikttävlingsledare är där bara han får ut korten, tänk själv vilken kaos om alla ska hämta sitt. Vi kommer oxå att börja sälja sm märken där 50 spänn för tyg å klistermärken( köp går till våran ungdomssatsning). Annars finns korten att hämta från 7 på lördag morgon vid startplats.

SNART JÄVLAR!

Det är nära nu! Märks på telefon, ringer hela tiden. Kul att ni är på g. Va ner igår kväll å gick en liten runda på isen. Va inte så jävla mycke snö som jag trodde, hade tumstock hittade max 20 cm,å snön är lös, så det är inte så jävligt,å inte någe halt under  heller där jag va ! Isen ca 45cm kärnis, inge stöp! Vädret säger,kall morgon på dan 6-8g kallt,moln på lördag, sol på söndag inge snö! Vi ska köra met skoter på fredag å lördag morgon, så det blir några spår att vagga fram i. Ni ska veta att ni är hur välkommna som helst, hela helgen till oss,å hoppas ni kommer som vi som arr ,,,, med ett jävla LEEEEEENDE,det är kul med pimpel! KRAM!

FY FAN

Vad har hänt med han däruppe? Man blir så jävla matt,,, 40 cm snöhelvete kom nerdimpande inatt. Så nu kan ni sälja broddarna å köpa snöskor istället! Men vi får glädja oss åt att vi har is å att vi kan ha SM som planerat. Å hemska tanke!!!! tänk om all den här snön kommit nästa helg,vilken kaos! Tänkte,,,,, visst kan man väl lita på metrologerna??? dom har ju sagt ingen ingen mer snö å då är det väl så,,,,eller hur? Skit samma blir bra å skitkul att se er VÄLKOMMNA!

Förbud!

Nu ska sm-vattnet vila!  Inga tävlingsfiskare gör sej besvär, vi har full koll! Idag 2-3 grader varmt lite regn,hela vattnet som en skridskobana,total blankis,ca 40cm is. Har kollat vädret framåt, ser bra ut lite kallare kanske lite snö! Så GLÖM INTE BRODDAR! Två veckor kvar å om vädret slår in, då kan det bli en trevlig helg för er,lite större fisk än på försm kanske har börjat ta,å då drar vikterna iväg. Känns förbannat kul att vi har varit så jävla kaxiga å stått för det vi sa på ett hotelrum i ALLINGSÅS några stycken. FAN vi söker sm å lägger det på vårat bästa vatten, så folk tycker det är kul ÄNDÅ även om man inte vinner. Det har vi gjort! VÄLKOMMNA!

RSS 2.0