God JUL

Från oss alla,i tävlingskommiten. En GOD JUL Å ETT GOTT NYTT ÅR!

Snö

Jävla Helvetes förbannade satans snö. BJÖRNEE!

DATUM

Efter J-pimpeln den 30 jan,alltså 3 veckor innan SM, kommer vi att spika tävlingsvattnet! Totte har varit i kontakt med våra hotel,som vi har rekomenderat,så det är inga problem med avbokning. Peppar peppar ser ju bra ut i dagens läge. Isen är idag 7-10 cm. Vill inte ha snö,men det är ju 2 månader kvar. Å så kommer det väl en jäkla massa å borrar på J-pimpeln,så fryser det snabbare. Vi hörs BJÖRNEE!

Mälaren

Imorgon blir det premiär på mälaren! kula i sigtuna Ha- Ha ska bli skoj!

Sm- kval

Pust Stön Stånk! Att det ska vara så jävla svårt!!!!! Så här är det Å INGE ANNAT! Grattis alla som va på pallen i MALUNG,både i Lag Å INVD,ni är kvalificerade,att delta på SM:et 2011. Kram!

Tävlingsvattnet

Fick info av Torsten Lund(en jäkla pärla att ha när man ska arr SM), att vårat tilltänkta vatten har skinnat! Tror inte att Görveln lagt så tidigt nån gång? Det flyter på med allt runt omkring,vissa ringer ,dom har ingen tävlingsl,några har inte nya startkort,nån har bytt namn,nån vill bara önska oss lycka till,å till Leif ringer alla andra med problem!  Men vi tycker det ska bli jäkligt kul,att ni kommer till oss på vårat SM! Ha det BJÖRNEE!

Tävlingsvattnet

Nu har vi lagt upp lite info och tankar kring tävlingsvattnet.
Ni hittar det under "Info".

/Andreas

RSS 2.0